DIY: palántázó asztal

május 05, 2014

Végre otthon voltunk és az idő is szép volt - legalábbis péntek estig -, úgyhogy a hétvége első két napját kertészkedéssel töltöttük. Jólesett növények között lenni, ültetni, és a végére jólesett elfáradni is. Nem bánom a sok hajolgatást, de rá kellett jönnünk, hogy az ültető asztal bizony nagyon praktikus darab. Nálunk felkerült a „must have” listára, ha lesz saját kertünk biztosan lesz helye!

Tárolásra, előkészítésre is tökéletes és a kertnek is szép dísze. Nem kell félteni, ha koszos lesz, és az sem baj, ha látszik rajta, hogy házi barkácsolás eredménye. Ugyanúgy illesztheted a kert stílusához, mint bármilyen más bútordarabot. Lehet rusztikus, raklapból vagy maradék fából épített, vagy romantikus, kifinomult asztalos munka eredménye. Szerintem minden kertészkedni szerető családban kötelező, ha Nálad még nincs otthon, remélem a következő képek kedvet csinálnak a barkácsoláshoz! Sok sikert!
lépésről lépésre egy egyszerűbb asztal

haladóknak pedig egy összetettebb, kicsit bonyolultabb darab

A képek forrása sorrendben: 123456789

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. After importing your half design, you may obtain a web-based quote that includes manufacturing analysis to assist improve half manufacturability. Within your duvet cover quote, you may also|you can even} regulate quantity and material and see price changes in real-time. Minifaber is specialised in cold sheet steel deformation and surface therapies for steel. Minifaber performs excessive precision standard welding operations due to repeatedly updated equipment and know-how.

    VálaszTörlés