Kertek a nagyvilágban: Perch Hill, UK

július 13, 2015

A mai kert egy Angliában neves kertész, író és TV – s személyiség, Sarah Raven otthona. A kert üde és friss, a díszhagymák kedvelőinek igazi kánaán. Szeretem a zöld levelek különböző árnyalatainak és textúrájának keverését, amitől az egész még izgalmasabb! A színeket tekintve itt a lila és lime zöld páros dominál – ami egyébként személyes kedvencem -, de Sarah a merészebb ágyásairól, textúrák és formák kombinálásáról is híres. Jellemző rá a lila, narancs és piros/korallpiros keverése, ami nekem már kicsit sok, de ha valaki vagányabb dologra vágyik a kertjében, tőle lehet tanulni! :)

(A kert egyébként látogatható, kertészetében pedig meg is vásárolhatóak a növények. Erről több infót itt találsz. )A képek forrása sorrendben: 12-6

You Might Also Like

1 megjegyzés

  1. Imádom a szép kerteket! Annyira imádom az angliai és amerikai családi házak és kertek kinézetét! Annyival másabb hagyománya van a kertészkedésnek náluk. :) http://lakberinfo.hu/kert/kertek/2015-03-15-burkolt-kerti-utak-kovel-es-faval/ Egy ilyet például inkább náluk tudnék elképzelni, mint itthon, pedig nagyon gyönyörűek ezek is!

    VálaszTörlés