Kertpiac mustra, avagy mit érdemes venni? 1. rész / Sütés főzés a kertben

május 25, 2018

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de nálunk a kerti sütés az egyik kedvenc elfoglaltság a nyáron. Pici házban lakunk, így alig várjuk, hogy beköszöntsön a jóidő, és végre használhassuk a kertet, mint nappalit / konyhát, mert nálunk tényleg alapvető élettérré válik ilyenkor. Reggeli kávé, vagy könnyed nyári vacsi, biztos, hogy kint jobban esik... :)

Ha ezzel ti is így vagytok, íme néhány termék (a teljesség igénye nélkül), amiből érdemes lehet válogatni! Kezdjük is a legalabvetőbb kellékkel, a grillsütővel! Nem állítom, hogy 2-3 év alatt a grillezés szakértőivé váltunk, sőt... De a Weber grilljeit mindenkinek jó szívvel ajánlom! Mi kezdőként egy gömbgrillbe fektettünk, és abszolút megérte az árát! Nem mondom, hogy nagy baráti társasággal sütögetőknek jó lehet (elsősorban a mérete miatt), de egy kisebb családi vacsorát bőven el lehet benne készíteni! Jó minőségű, nem rozsdásodik, eddig nem csalódtunk benne! 
Weber Original Kettle 47cm 58.999Ft
Míg a Weber a jó minősége mellett az átlagembernek is elérhető, addig ajánlok nektek egy különlegességet is, a Big Green Egg nevű márka termékeit. Ezzel először 4 éve találkoztunk a Chelsea Flower Show-n, azóta itthon is belefutottam pár forgalmazóba. Igaz, hogy ez egy nem mindenki számára megfizethető luxustermék, de aki megteheti, és különlegességre vágyik, próbálja ki! Külföldön nagy népszerűségnek örvend!
Big Green Egg M kerámia grillsütő  368.200 Ft
Ha pedig a grillezés mellett szívesen bográcsozunk, vagy akár szalonnát is sütnénk, jól jöhetnek az egyre népszerűbb tűztálak. Nemcsak azoknak ajánlom, akik szeretnének elszakadni a klasszikus kőből/téglából rakott tűzrakóktól, de a kis kerttel rendelkezőknek is praktikus, hiszen akár a teraszon is felállíthatjuk.
Fém tűzrakó tál gránit lapon 52.000 Ft
Fém tűzrakó tál 53.000Ft

A vásárolható kiegészítők száma szintén végtelen, íme néhány hangulatos darab.

Bográcstartó állvány 12.900 Ft

Holland sütő fedővel 19.000 Ft

Pattogatott kukorica készítő 5295 Ft

Limonádés üveg 6L 6490 Ft

Limonádés pohár 350 Ft

Ha a rusztikus, romantikus kiegészítőket szereted, ajánlom a Kert és Otthonbolt - ot, ahol mindig találhatsz jópofa termékeket. De érdemes szemmel tartani a TchiboIkeaJyskVivre oldalakat is, ahol szintén stílusos darabokba futhatunk!
Jó sütögetést mindenkinek! :)

Az oldalon szereplő termékek ára tájékoztató jellegű.

You Might Also Like

0 megjegyzés