Kertpiac mustra, avagy mit érdemes venni? 2. rész / Kerti bútorok

május 28, 2018

A kerti bútor talán az egyik legfontosabb darabja egy kertnek, már ha a berendezést nézzük. A kínálat egyre nagyobb, stílusbn és árban is nagy a szórás, így mindenki találhat pénztárcájához, kertjéhez illő darabokat...

Mi tavaly vásároltunk a teraszra étkező garnitúrát, és nagyon meg vagyok elégedve a döntésünkkel! A székeket már két éve kinéztem az Ikeában, szerelem volt első látásra, csak akkor sajnos még nem volt hová tennünk... Aztán szerencsénk volt, még tavaly is kapható volt ez a modell, igaz nagyon kellett figyelni a készletet, mert gyorsan el is fogyott. (Idén pedig azt hiszem már nem is árulják.) Asztalból valami nagyon egyszerű formát szerettünk volna, tömör fából. A képen látható darabra végül a Praktikerben bukkantunk rá, sokkal olcsóbban, mint amennyiért ugyanezt a Kikában árulták...Kíváncsiság kedvéért körbenéztem idén is a bútorpiacon, és most azokat a darabokat mutatom nektek, amiből én szívesen vásárolnék. Habár kétségtelen, hogy szeretem az Ikeát, idén nálam nem lenne nyerő. Ha viszont szeretnétek az olcsóbb árkategóriában maradni, az alábbiakat ajánlom.

Jysk Gjerlev szék 22.900Ft
Jysk Vebbestrup szék 45.000Ft
Tchibo kávézó szett 77.995Ft
Tchibo nyugágy 57.995Ft

Drágább árkategóriában nálam egyértelműen az ID Design a nyerő! Innen kb. bármi jöhetne, sok szép bútor között lehet válogatni idén is! 


ID Design Click hintaszék asztallal 115.000Ft

ID Design Cross kerti asztal 194.000Ft és Svaneke szék 28.600Ft

Az árak tájékoztató jellegűek.


You Might Also Like

0 megjegyzés